این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

معرفی کنگره

ارسال شده در تاریخ :
معرفی کنگره

بسیار مفتخریم که در پنجمین کنگره قارچ‌شناسی ایران میزبان استادان، پژوهشگران، دانشجویان، فعالان اقتصادی، کارگزاران نهادهای مختلف و عموم دست‌اندرکاران دانش قارچ‌شناسی و علوم وابسته هستیم. این کنگره در ادامه روند برگزاری کنگره‌های متوالی، برپایه یکی از وظایف اصلی انجمن که گردهم‌آوری علاقمندان و فعالان دانش قارچ شناسی برای برقراری ارتباطات و تبادل اطلاعات است، برگزار می گردد. در سال 1392 برای نخستین کنگره قارچ‌شناسی در دانشگاه گیلان، در سال 1394 برای دومین کنگره در دانشگاه تهران، در سال 1396برای سومین کنگره در دانشگاه کردستان و در سال 1398 برای چهارمین کنگره در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، با افتخار میزبان شما بودیم. خوشبختانه و به باور شرکت‌کنندگان، دانشگاه‌های میزبان با کامیابی از عهده مسولیت برگزاری کنگره‌ها برآمده‌اند.
      در آن کنگره‌ها قارچ‌شناسان برجسته ای از داخل و خارج با حضور خود سبب افزایش سطح کیفی برگزاری شدند. یکی از آنها پروفسور گمز، یکی از نام‌آوران قارچ شناسی دنیا بود که با درگذشت شان، از نعمت حضورشان محروم می مانیم. همواره حضور ارزشمند پیشکسوتان برجسته قارچ شناسی ایران، آقایان دکتر ارشاد و دکتر حجارود، مایه دلگرمی علاقمندان به این علم بوده است.
      گرچه به دلیل همه‌گیری بیماری کووید، کنگره پنجم با دو سال تاخیر برگزار می شود ولی با تمام علاقه در انتظار حضور همه بزرگوران در دانشگاه بزرگ تبریز هستیم تا با هم کامیابی دیگری را رقم بزنیم. محورهای تعیین شده برای این کنگره همه زمینه های دانش قارچ شناسی را دربر می گیرد و مقالات پذیرفته شده به صورت سخنرانی یا پوستر ارائه خواهند شد. همچنین، از دانش متخصصین برجسته قارچ شناسی به صورت سخنرانی های عمومی بهره‌مند می شویم. علاوه بر این، کارگاه های آموزشی برای علاقمندان برگزار می شود. رخدادهای جالب توجه دیگری نیز خواهیم داشت که تا پیش از آغاز کنگره اطلاع رسانی خواهد شد.
به امید دیدار در 4-6 شهریور 1402
با احترام

ISC

کتاب خلاصه مقالات پنجمین کنگره قارچ شناسی

فایل های مورد نیاز

سخنرانان مدعو کنگره

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)